суббота, 30 апреля 2016 г.

Закінчилися курси підвищення кваліфікації заступників директорів ЗНЗ за очно-заочною (пролонгованою) формою навчання, які проходили з 15.02 по 29.04.2016. Незважаючи на об'єктивні труднощі (значну кількість навчальних завдань, необхідність поєднання навчання та виконання своїх професійних обов'язків під час заочного етапу) усі слухачі відповідально та якісно виконали усі необхідні завдання та успішно захистили випускні роботи та склали залік. 
Співробітники кафедри менеджменту освіти та психології вдячні усім слухачам за активну та продуктивну роботу протягом усього періоду навчання.
  Вдячні за активну позицію та за конструктивні побажання, щодо удосконалення заочного (дистанційного) етапу навчання.

Висловлюємо подяку Грибинюк Ганні Петрівні за створення сприятливого психологічного клімату в групі та відповідальне виконання обов'язків старости групи. 
А також Черепинській Тетяні Семенівні за організацію та проведення управлінської практики на базі "Орт-Алєф". Бажаємо вам усім, шановні колеги, творчого пошуку, натхнення та реалізації власних проектів! Поздоровляємо з Великоднем! Здоров'я, злагоди та миру нам усім!

Комментариев нет:

Отправить комментарий