четверг, 29 сентября 2016 г.

КПК практичних психологів (05.09-23.09)

Ось і закінчилися КПК практичних психологів (05.09-23.09). Ці курси залишаться в нашій пам’яті надовго. Адже наша група складалася з психологів ЗНЗ, НВК, ПМПК, інтернатів, облздав.
Курси для психологів розпочалися у форматі кветсу, результатом якого було визначення завдання для заліку – створення психологічної гри. З цим завданням наші психологи справилися на «відмінно». В результаті творчого синтезу, систематизації за допомогою інтелект-карти, психологи поповнили ігрову психологічну скарбницю такими іграми: 
Залишитися в живих, Що ми знаємо про ВІЛ, Обирай сам, Володар почуттів. Вони є справжніми надбаннями психологів і їх безсумнівно можна використовувати в психологічній практиці.

  


20 вересня ми завітали до Клініки дружньої до молоді. Ми вдячні Бобковій Ользі Вікторівні, завідуючій Центра медичної допомого підліткам та молоді «Клініка дружня до молоді» за гостинний прийом та інформування щодо структури та особливостей роботи центру та практичному психологу Войловой Надії Анатоліївні, яка означила напрями роботи практичного психолога у центрі та разом з колегами провела гру, метою якої було інформування підлітків про ВІЛ.
Група відзначилися значним підвищенням рівня знань, яке відобразилося у результатах вихідного тестування.
І вже традиційно результати пройдених курсів відобразилися у рефлексивних розповідях.

  
Шановні, практичні психологи, ми вдячні за вашу активність, відкритість, зацікавленість впродовж курсів!


Запрошуємо усіх до співпраці у міжкурсовий період!


До нових зустрічей!

Комментариев нет:

Отправить комментарий