понедельник, 28 марта 2016 г.

Шановні колеги!

1.  Запрошуємо Вас до участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи». Інформаційний лист
В межах роботи конференції та з нагоди Дня психолога 21.04.2016 пропонуємо взяти участь у виставі психологічного театру.
Як учасник психологічного театру, ви маєте можливість усвідомити ролі, які ви реалізуєте у своєму житті, внести необхідні корективи, прожити різні ситуації і знайти вихід з них. Граючи у психологічному театрі, ви маєте можливість побачити себе з інших позицій, усвідомити свої маски, обмеження, стереотипи, бар’єри, які заважають вам у реалізації ваших життєвих та професійних планів. 
Для бажаючих стати учасником психологічного театру до 04.04.2016 необхідно заповнити заявку (форма заявки, у темі заявки вказати «театр») та надіслати її на адресу (afanasievata@ukr.net). Тел. для довідок 233-40-83 Тетяна Афанасьєва. 



2.  Запрошуємо Вас до участі у обласному фестивалі проектів «Психолого-педагогічний супровід створення безпечного інформаційного освітнього простору». Методичні рекомендації до проведення фестивалю 





3.  Раді повідомити, що ми розпочинаємо роботу Балінтовької групи і пропонуємо стати її учасником.
Балінтовська група, сприяє більш глибокому пізнанню свого Я. Її завданнями є усвідомлення “білих плям” особистості, які блокують позитивні стосунки з іншими, розширення професійного досвіду, психопрофілактика учасників групи, що заснована на можливості опрацювання “невдалих” випадків у ситуації колегіальної підтримки.  Робота групи передбачає повну                                                                                             конфедиційність.
Для бажаючих прийняти участь у роботі Балінтовської групи необхідно  до 04.04.2016 р. заповнити заявку (форма заявкиу темі заявки вказати «балінтовська група») та надіслати її на адресу (afanasievata@ukr.net). Тел. для довідок 233-40-83 Тетяна Афанасьєва.


Будемо раді бачити Вас на наших заходах!

Комментариев нет:

Отправить комментарий